ONZE AMIGOS WAY OF LIFE

Amigos-RSF2351

"Sinds we klant zijn bij Stelvio hebben we inzicht gekregen in onze cijfers."

BOUWEN AAN EEN COMMUNITY

Onder de naam Amigos zijn wij in 2007 gestart met een winkel in herenkleding. De naam Amigos is niet geheel toevallig gekozen. Wij willen het Amigos-gevoel ook echt uitdragen! Dit doen we onder andere door in onze koffiecorner een belangstellend praatje te houden met onze klanten, persoonlijke aandacht te geven en verschillende ludieke acties te organiseren. Zo houden wij onder andere jaarlijks een speciale avond voor onze vaste klanten waarin we in een informele sfeer een gezellige avond neerzetten.

"Wij willen het ons-kent-ons Amigos gevoel ook echt uitdragen!"

De kracht van onze winkel is – naast een goed kledingadvies -  dat mensen zich hier vertrouwd en thuis voelen. Kortom het onderscheidende “Amigos-gevoel”.

Na wat omzwervingen zijn we nu al weer enige tijd gevestigd in het gezellige centrum van Sint-Oedenrode aan de Heuvel 22. Inmiddels is het assortiment van uitsluitend herenkleding uitgebreid met dameskleding. Uiteraard kon onze naam hierbij niet achterblijven. Deze is sindsdien dan ook uitgebreid en gewijzigd naar “Amigos & Amigas”.

VAN AMIGOS NAAR AMIGOS & AMIGAS

Amigos & Amigas biedt betaalbare mode van diverse trendy merken aan. Het team van Amigos & Amigas geeft vergezeld van een gezonde dosis humor klantspecifiek kledingadvies. Door het ruime en trendy assortiment kan elke klant tevreden en goed gekleed naar huis.

Tijdens onze sportbeoefening zijn wij met Stelvio belastingadviseurs in aanraking gekomen. Het begon met wat praatjes tijdens diverse wielerritten. Op deze natuurlijke weg werd al snel duidelijk dat ondernemen en sport behoorlijk wat raakvlakken hebben. Samen een doel nastreven! De stap naar Stelvio Belastingadviseurs was dan ook snel gezet. Behalve dat de adviseurs van Stelvio voor ons goede en vertrouwde sparringpartners zijn, zetten zij ook vol in op automatisering. Weg met de oubollige ordners en papieren facturen. En we hebben een goed inzicht in de resultaten van onze mooie winkel. Sinds we samen met hen een digitaliseringsslag hebben gemaakt, bespaart dit ons tijd en energie!

"Door Stelvio hebben we een goed inzicht in de resultaten van onze mooie winkel."

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR STELVIO

 • Stelvio_picto_Doelgericht kopie

  DOELGERICHT

  Door digitalisering hebben we altijd inzicht in onze cijfers.

 • Stelvio_picto_Betrokken kopie

  BETROKKEN

  Onze adviseur komt wel eens onverwacht langs voor een bakje koffie.

 • Stelvio_picto_Persoonlijk kopie

  PERSOONLIJK

  Onze Stelvio adviseur kent ons persoonlijk en onze gesprekken gaan dus niet alleen over de cijfers.

 • Stelvio_picto_Duurzaam kopie

  DUURZAAM

  Stelvio heeft er in geïnvesteerd om onze processen te verbeteren. Zij streven ook naar een lange termijn relatie.

 • Stelvio_picto_Inzicht kopie

  INZICHT

  Up to date, betrouwbare cijfers geven ons inzicht en rust.

WIL JIJ OOK VOLLEDIG DIGITAAL WERKEN EN ALTIJD INZICHT IN JE CIJFERS?

Wil jij ook altijd online inzicht in je actuele cijfers? Wij kunnen natuurlijk makkelijk zeggen dat ons systeem zo eenvoudig werkt, en zoveel inzicht geeft, maar we laten je dat ook graag zelf zien. Neem daarom eens, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We laten je graag de voordelen zien.