FISCAAL ADVIES

FISCAAL ADVIES IS VOORUIT PLANNEN

De fiscale wetgeving verandert continu. Als ambitieuze MKB’er kun je daar niet altijd de focus op hebben. Door fiscaal advies te vragen aan onze specialisten, haal je optimaal fiscaal rendement uit je bedrijf. Wij helpen je om slim gebruik te maken van investeringen en aftrekposten. Belasting betalen moet immers iedereen. Maar je kunt wel slim omgaan met de hoogte en het betalingsmoment. Dan moet je wel weten wat je korte en lange termijndoelen zijn.

Met parate kennis van het belastingrecht en onze jarenlange ervaring leggen we verbanden binnen het fiscale speelveld. We hebben een duidelijk en begrijpelijk antwoord op belastingvragen. Antwoorden, gericht op je zakelijke en persoonlijke situatie, nu én in de toekomst. Wij verzorgen je aangiften en geven fiscaal advies, desgevraagd en pro-actief.

Bij Stelvio doen we dat op onze eigen wijze: concreet, soms een beetje eigenwijs maar altijd met een duidelijk standpunt.

Het fiscaal advies wordt toegelicht.

Stelvio: een goed financieel adviesbureau voor gedegen fiscaal advies

FISCAAL ADVIES VAN EN VOOR MENSEN

Bij Stelvio begrijpen we dat fiscale wet- en regelgeving voor jou als bestuurder of ondernemer geen dagelijkse kost zijn. Fiscale vraagstukken gaan wat ons betreft niet alleen om cijfers en regels, maar vooral ook om mensen en vertrouwen. Door intensief samen te werken en vrijuit te sparren, zijn wij in staat door de ogen van de ondernemer naar de toekomst kijken. Zo kunnen wij fiscale adviesdiensten nog beter laten aansluiten op jouw ambities. Op die manier ontvang je van ons ook geen dikke rapporten of wollige adviezen, maar concrete oplossingen om je fiscale positie te verbeteren. Zo houd je grip op je belastingzaken.

"Fiscaal advies in begrijpelijke taal waar ik meteen voordeel van had"

Fiscaal advies gaat verder dan de onderneming zelf. Wij kijken altijd vanuit een breed en strategisch oogpunt naar de diverse scenario's. Actuele fiscale en maatschappelijke ontwikkelingen vormen samen met jouw bedrijfs- én persoonlijke doelstellingen de basis van ons advies. Uiteraard verzorgen we ook graag de periodieke aangifteverplichtingen van de diverse belastingen en controle van de belastingaanslagen en beschikkingen.

EEN FINANCIEEL ADVIESBUREAU MET VISIE

Als Register Belastingadviseurs zijn wij op de hoogte van de fiscale wet- en regelgeving. Wanneer er op uw inkomen meerdere belastingen van toepassing zijn kan het voordelig zijn een fiscale planning te maken. Voor particulieren gat het hier bijvoorbeeld om het vinden van een optimale mix van loon- en inkomstenbelasting in relatie tot toekomstige erfbelasting. Voor ondernemers met een BV moet we het totale plaatje bekijken van de vennootschapsbelasting en dividendbelasting, rekening houdend met de financiële behoefte van een DGA.

Daarnaast kan de keuze van ondernemingsvorm (BV, VOF of eenmanszaak) grote consequenties hebben. Zowel voor nu, maar vooral ook in de toekomst. Met een goed fiscaal advies kun je hier belangrijke voordeelen halen. Dat geldt zowel financieel als voor bijvoorbeeld de overdracht van je onderneming. Voorsorteren is het toverwoord, maar dan moet je wel weten waar je naar toe wilt. Als ervaren duursporters weten wij wat het is om doelen te stellen, vooruit te plannen en deze planning te vertalen naar acties en een duidelijk schema of stappenplan. Daar kom je dus verder mee!

"Stelvio is een breed financieel adviesbureau waar ik voor mijn financiële vragen terecht kan"

OM DE ONDERNEMER TE HELPEN, NU EN IN DE TOEKOMST,

Is een goede en open communicatie tussen ondernemer en adviseur cruciaal.

Als we de stip op de horizon kennen, kunnen we het pad daar naar toe gaan plannen.

WAAROM KIEZEN VOOR FISCAAL ADVIES VAN STELVIO?

Waarom een MKB-adviseur, verbonden aan een erkend Register Belastingadviseur-kantoor, belangrijk voor jou en je bedrijf is:

 • Wegwijs in complexe materie

  Fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld. De RB wijst u de weg en vertaalt moeilijke vraagstukken in gewone-mensentaal

 • Onze kennis altijd up-to-date

  Belastingwetten veranderen continu. Kennis verouderd in snel tempo. Onze adviseurs hebben een permanente educatie-plicht.

 • Financieel en fiscaal voordeel

  Wij zorgen dat je niet teveel belasting betaald. Wij helpen je met helder en relevant fiscaal advies en wijzen je op valkuilen of juist mogelijkheden. Zo houd je geld over!

 • Goede relatie met de belastingdienst

  Als erkend RB-kantoor hebben we een goede naam en reputatie bij de belastingdienst. Problemen met de belastingdienst zijn niet alleen vervelend, ze leveren ook (bedrijfs)risico's op. Onze belastingadviseurs lossen conflicten op en voorkomen problemen.

INTERESSE IN ONZE DIENSTVERLENING

Twijfel jij of de huidige rechtsvorm nog wel bij je onderneming past? Denk je al na over overdracht van je onderneming? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag zien hoe wij werken en wat we voor jou en je onderneming kunnen betekenen.