BEDRIJFSADVIES

DE PERSOONLIJKE MKB ADVISEUR

Sporters met een duidelijk plan zijn succesvoller. Dat geldt ook voor ondernemers. Daarom is het goed af en toe eens te praten met je MKB adviseur. Die jou en je bedrijf kent, en die je een spiegel voor kan houden. "Waar wil ik staan over 5 jaar?" Succesvolle sporters werken naar een doel: de Olympische Spelen, een WK. Maar wat zijn jouw Olympische Spelen, als ondernemer? Een goed bedrijfsadvies helpt je die vraag te definiëren. Zodat jij en je medewerkers aan die doelen kunnen werken.

De adviseurs van Stelvio geven dagelijks deskundig bedrijfsadvies. Want als ondernemer kom je voor tal van vraagstukken te staan. Vraagstukken die horen bij de fase waarin je onderneming zich bevindt. Je vraagt je misschien af of je strategie wel effectief is. Of er niet meer rendement uit te halen valt. Of je financiering optimaal is. Hoe je over meer stuurinformatie kunt beschikken. Misschien is je bedrijf nog in de opstartfase of ben je volop aan het groeien. Misschien ben je toe aan consolidatie, reorganisatie of overdracht. Eén ding is zeker: je kunt altijd terugvallen op ondersteuning van de vertrouwde specialisten van Stelvio. In elke levensfase van je bedrijf.

De MKB adviseur van Stelvio geeft advies.

Je eigen MKB adviseur helpt je om jouw doelen te realiseren.

STRATEGISCHE MKB DOELSTELLINGEN

Een heldere strategie en een gezonde bedrijfsvoering zijn essentieel en een belangrijke randvoorwaarde voor succesvol ondernemerschap. Spelen de volgende vragen binnen jouw bedrijf? We helpen je graag verder.

"Een strategie voor je bedrijf bepalen is één."

 • Is onze strategie effectief?
 • Verloopt de uitvoering van de strategie beheerst? Zijn we in control?
 • Is ons rendement voldoende?
 • Leveren de processen en producten of diensten op wat ze op zouden moeten leveren?
 • Is onze organisatie effectief gefinancierd?
 • Is onze management-en stuurinformatie optimaal ingericht?

DIENSTEN MKB ADVISEUR

Vanuit onze kernactiviteiten accountancy en belastingadvies kunnen we snel schakelen. Omdat we jou en je onderneming kennen geven we een deskundig bedirjfsadvies dat je je helpt je doelen te realiseren. Onze gespecialiseerde begeleiding ondersteund je bij het realiseren van je strategische doelen. Dat doen we met de volgende diensten:

 • bedrijfsadvies, strategie en bedrijfsvoering
 • planning & control/stuurinformatie
 • opstart van je onderneming
 • groei van je onderneming
 • overdracht van je onderneming
 • bedrijfsbeëindiging

"Je bedrijf op koers houden en bijsturen, daar helpt de Stelvio MKB adviseur je graag bij!"

UW ONDERNEMING IS VOORTDUREND IN BEWEGING

Dus is het belangrijk dat je de juiste strategische keuzes maakt om je onderneming op de juiste koers te houden.

Een bedrijf leiden is soms vergelijkbaar met het beklimmen van een berg.

WAAROM KIEZEN VOOR DE MKB ADVISEURS VAN STELVIO?

Waarom een MKB adviseur, verbonden aan een erkend Register Belastingadviseur-kantoor, belangrijk voor jou en je bedrijf is:

 • Wegwijs in complexe materie

  Fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld. De RB wijst u de weg en vertaalt moeilijke vraagstukken in gewone-mensentaal.

 • Financieel voordeel

  Wij zorgen ervoor dat je niet teveel belasting betaalt. Wij helpen je met de juiste fiscale constructies, daar waar nodig, en wijzen je op mogelijke subsidieregelingen. Zo houd je geld over!

 • Goede relatie met de belastingdienst

  Als erkend RB kantoor hebben we een goede naam en reputatie bij de belastingdienst. Problemen met de belastingdienst zijn niet alleen vervelend, ze leveren ook bedrijfsrisico's op. Onze belastingadviseurs lossen conflicten op en voorkomen onenigheid.

 • Onze kennis is altijd up-to-date

  De belastingwetten veranderen continu. Kennis verouderd in snel tempo. De Register Belastingadviseur heeft een permanente educatie-verplichting. Daardoor zijn onze adviezen altijd relevant en up-to-date.

INTERESSE IN ONZE DIENSTVERLENING

Twijfel jij of de huidige rechtsvorm nog wel bij je onderneming past? Denk je al na over overdracht van je onderneming? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag zien hoe wij werken en wat we voor jou en je onderneming kunnen betekenen.