LOONADMINISTRATIE

DE LOONADMINISTRATIE VOLLEDIG DIGITAAL EN IN DE CLOUD VERZORGD

Goede medewerkers maken het verschil voor je onderneming. Dat geldt voor iedere onderneming en organisatie. Als ondernemer besteed je dan ook veel aandacht aan de werving en selectie. Je wilt immers de juiste mensen op de juiste plek. En, om het beste uit je medewerkers te halen, besteed je ook aandacht aan opleiding en ontwikkeling. 

Maar wat met de administratieve zaken rondom medewerkers? De loonadministratie? Het ziekteverzuim? Het verzorgen van aangiftes en het doen van meldingen bij tal van instanties? Niet voor niets besteden meer en meer ondernemers deze zaken uit.

Bij Stelvio Belastingadviseurs werken we daarom met de online tool Loket. Van het invoeren van salarismutaties tot de aangifte loonbelasting en het verrassen van medewerkers op hun verjaardag. Je beheert alle zaken op het gebied van HR en salaris eenvoudig op één plek. Je kiest als werkgever zelf waar je gebruik van wilt maken en op welke manier je wilt samenwerken met ons en je medewerkers. Gewoon goed geregeld dus!

Roy-Marcel-kantoor-RSF6603

De loonadministratie goed verzorgd

LOONBELASTING MET LOKET.NL SOFTWARE

Digitale dossiers

In een digitale samenleving draait het om snelle efficiënte interactie en veilige communicatie. Zowel privé als binnen jouw organisatie. Loket.nl heeft daarom uitgebreide mogelijkheden om te werken met digitale HR dossiers waarmee je dit veilig kunt delen. De loonbelasting wordt correct en tijdig verzorgd.

De loonadministratie op het scherm.

"De loonadministratie moet gewoon goed verzorgd zijn"

Managementinformatie

Alle belangrijke management- en stuurinformatie die je nodig hebt rondom je personeel kun je eenvoudig downloaden vanuit de applicatie. In elke gewenste vorm kun je het gepresenteerd krijgen.

TEVREDEN WERKNEMERS ZIJN GOUD WAARD

Als werkgever kun je alle relevante informatie raadplegen in het Werkgeverloket, maar voor je werknemers is er ook een persoonlijke online omgeving waarin ze alles rondom hun werk kunnen regelen en raadplegen (het Werknemerloket). Van het indienen van declaraties tot het inzien van het persoonlijke dossier.

Door alle medewerkers toegang te geven tot het Werknemerloket, laat je het tijdperk van vrije dagen doorgeven op een papiertje of via de mail achter je. Medewerkers hoeven alleen maar in te loggen in het Werknemerloket en ze zien al direct hoeveel verlofuren ze nog te besteden hebben. En willen ze een vrije dag aanvragen? Dan kan dat ook heel eenvoudig vanuit datzelfde  Werknemerloket. In het Werknemerloket kunnen de medewerkers uiteraard ook al hun loonstroken en jaaropgaven raadplegen.

Zo is de loonadministratie gewoon goed geregeld, vanuit Stelvio, en houd je je medewerkers betrokken en gemotiveerd.

"Mijn medewerkers zijn het gezicht van mijn bedrijf, en juist daarom zo belangrijk"

De loonadministratie digitaal weergegeven.

JIJ WILT TOCH OOK HET BESTE VOOR JOU EN JE MEDEWERKERS?

We regelen alles goed, voor werkgever én werknemer, dat geeft rust.

Daarvoor schakelen wij van Stelvio graag een tandje bij!

Diverse schermen van de loonadministratie.
  • Tijdige en foutloze verwerking

  • Digitale dossiers

  • Werknemerloket

  • Managementinformatie

INTERESSE IN ONZE DIENSTVERLENING

Wil je ook het beste voor jou en je medewerkers? Op deze pagina vind je al veel informatie over ons en waar we voor staan. Wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.