JAARREKENING

JAARREKENING EN BELASTINGAANGIFTE

De jaarrekening is het financieel verslag van een onderneming. Het geeft inzicht in de hoogte en samenstelling van het vermogen en het resultaat van een jaar. Een belangrijk document dus. Als ondernemer heb je deze cijfers nodig voor de belastingdienst, maar soms ook voor banken en andere financiële instellingen.

Samen met onze kennis van jouw onderneming of organisatie stellen we de jaarrekening samen. Uiteraard zijn de facturen en andere financiële gegevens die we ontvangen hierbij leidend. Die administratie verwerken we graag van u, liefst digitaal. Dan hebben we altijd een goed inzicht in het reilen en zeilen van de onderneming, en kunnen we tijdig en actueel betrouwbare cijfers presenteren. Zo kunnen snel en adequaat signaleren en de koers bijsturen. Anticiperen dus, in plaats van achteraf reageren. Want dan is het te laat. Zo willen wij graag werken. Jij toch ook?

Roy-Marcel-kantoor-RSF6605

De jaarrekening is het jaarlijkse sluitstuk van de administratie

BELASTINGAANGIFTE VOOR ONDERNEMERS

Als fiscaal adviseurs zijn wij de partij bij uitstek voor je belastingaangifte. Iedere ondernemer heeft hier mee te maken, en zoekt naar de wegen om de belastingheffing te optimaliseren. Graag sparren wij met jou over je plannen, op ondernemers en persoonlijk gebied. Dan kennen we je doelen, en kunnen we je verder begeleiden om deze te realiseren.

"De belastingaangifte voor ondernemers deskundig en tijdig verzorgd door Stelvio."

Wij adviseren alleen over de zaken waar we echt verstand van hebben. We hebben wel een groot en betrouwbaar netwerk waarin we regelmatig samenwerken met notarissen, advocaten, juristen en accountants van andere kantoren. Wij signaleren en verwijzen door wanneer we denken dat dat nodig is. Naar specialisten in andere disciplines die goed zijn in wat zij doen. Zo zijn wij uw financiële en fiscale huisarts, die doorverwijst als er iets bijzonders aan de hand is. Maar waarbij je wel je eigen contactpersoon houdt. Wel zo prettig!

DE JAARREKENING VERKLAARD

Als het jaar voorbij is en de administratie gedaan, kan de jaarrekening worden opgesteld. De jaarrekening is het resultaat van het beleid en strategie. Maar je legt er ook verantwoording mee af aan derden. Aan partijen die betrokken zijn bij uw onderneming zoals aandeelhouders en bankinstellingen. Dit rapport moet een betrouwbaar en juist beeld geven van jouw organisatie. We kijken bij het samenstellen van de jaarrekening vanzelfsprekend naar alle bedrijfsonderdelen. Hoe staat het met de doelmatigheid van de administratie? Sluit de inrichting ervan nog aan bij nieuwe ontwikkelingen? Daarnaast begeleiden we je bij het opzetten of verbeteren van de financiële informatiesystemen. We voelen ons betrokken zijn bij jouw onderneming.

Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, een organisatie met een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn en toetsing ervan.

"Stelvio begeleidt me deskundig, maar schakelt door naar een specialist als dat nodig is."

INZICHT IN DE RESULTATEN VAN JE ONDERNEMING

24/7 dankzij onze slimme oplossingen en overzichtelijke dashboards

Zo staan wij als een trainer naast je om je doelen te bereiken!

WAAROM STELVIO DE JAARREKENING LATEN OPSTELLEN?

Wij hebben een brede ervaring in het begeleiden van ondernemers Dat geldt zowel voor administratieve, financiële als fiscale zaken. Wij zijn een erkend RB kantoor, dus lid van het Register Belastingadviseurs. Alleen kantoren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen mogen zich erkend RB-kantoor noemen. Onze kwaliteit is dus officieel erkend, en wordt door onze klanten ook zo herkend. Graag begeleiden wij je naar topprestaties!

  • Deskundig

  • Betrokken

  • Doelgericht

  • Modern

INTERESSE IN ONZE DIENSTVERLENING

Een deskundig team, met korte lijnen en een vast aanspraakpunt: het wordt een zeldzaamheid. De adviseur van Stelvio is jouw financiële huisarts. Hij kent je situatie en is niet bang (in overleg) een specialist in te schakelen die de puntjes op de i zet. Om het maximale eruit te halen, voor jou als ondernemer, Op deze pagina vind je al veel informatie over ons en waar we voor staan. Wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.