ONLINE BOEKHOUDING

MET YUKI 24/7 INZICHT IN JE CIJFERS

Hoe voer jij je administratie nu? Heb je een bakje op je bureau met nog te betalen facturen? En staan er in jouw kast nog orders met administraties van de verschillende kalenderjaren? Niet raar hoor,  want de meeste ondernemers werken op deze wijze.

Maar dit kan anders. Stelvio werkt met Yuki, een systeem waarmee je alles direct digitaal kunt verwerken en opslaan. De voordelen van het werken met Yuki voor jou als ondernemer:

  • Je administratie is altijd up-to-date
  • Geen bakjes meer met rondslingerende facturen
  • Direct inzicht in de stand van zaken
  • Je kunt heel makkelijk iets terug vinden

En dat geeft niet alleen een opgeruimd kantoor. Ook je hoofd is lekker opgeruimd: je hebt overzicht en minder zorgen.

Vanuit Stelvio coachen we bedrijven om goed te presteren. Want goed ondernemen is hetzelfde als topsport. In de topsport is het ook van belang dat alle zaken vloeiend zijn geregeld zodat de blik vooruit gericht is. En dat willen we bij Stelvio ook. De basiszaken goed inregelen zodat dat kloppend is en het niet te veel tijd kost. En dan tijd en energie steken in zaken die ertoe doen. Zoals nadenken over de volgende uitdaging voor jouw bedrijf.

online_boekhouding

Wij zijn klaar voor de toekomst, daarom werken wij met Yuki!

DIGITAAL INZICHT MET EIGEN DASHBOARD

Je persoonlijke dashboard geeft je altijd inzicht in de stand van zaken en je actuele cijfers. Je krijgt inzicht in je omzet, kosten en resultaat. Ook zie je in één oogopslag het verloop van je zakelijke bankrekeningen en heb je inzicht in je debiteuren- en crediteurensaldo. Alles wordt weergegeven in overzichtelijke grafieken. En vanaf hier kun je doorklikken naar de cijfers, en uiteindelijk zelfs naar iedere afzonderlijke factuur. Dat is digitaal inzcht!

Yuki-Inzicht

"Omdat ik digitaal en online inzicht heb in mijn actuele cijfers, weet ik altijd hoe ik er voor sta"

Yuki werkt met een handige smartphone app. Deze is uiteraard beschikbaar voor iOS en Android. Zo heb je je administratie en cijfers altijd bij de hand. Even een factuur opzoeken, of kijken hoe je bedrijf er voor staat? Dat kan eenvoudig met je smartphone. Administratie aanleveren? Maak een foto van je bonnetjes en stuur ze direct naar onze backoffice. Via de overzichtelijke app gaat dat allemaal snel en eenvoudig. Bovendien is je hele digitale archief te raadplegen via de ordnerstructuur.

Yuki-Iphone-digitaal-archief-4

MET YUKI GEEFT INZICHT EN RUST

macbook archief

Met Yuki zijn al je documenten overzichtelijk online beschikbaar. Alle verwerkte documenten staan direct in je goed beveiligde digitale archief en worden opgeslagen in ordners. Je kunt met zoektermen in de ordners zoeken, en selecteren op periode en/of boekjaar. Alles staat dus centraal in dit digitale archief. De bovenste plank is voor alle financiële documenten en de onderste planken kun je desgewenst gebruiken om je hele archief online te bewaren.

Binnen Yuki draait alles om de facturen en documenten zelf, deze staan centraal. De (digitale) postbus is het communicatiecentrum tussen jou en je eigen adviseur van Stelvio. Dit staat centraal voor het aanleveren van documenten en banktransacties, voor het stellen van vragen en om te kijken of er nog zaken zijn die om aandacht vragen. En natuurlijk kun je ons ook altijd nog bellen!

"Door Stelvio wordt het bijhouden van mijn administratie zelfs leuk om te doen."

Yuki-MacBook-Financieel-Dashboard22-400x400

HET DIGITAAL AANLEVEREN VAN JE ADMINISTRATIE

geeft je helder online inzicht in je meest actuele cijfers

Zodat je koers houdt en je doelen kunt bereiken.

WAAROM KIEZEN VOOR DE ONLINE OPLOSSING VAN STELVIO?

Werken met Yuki via Stelvio is voor ondernemers die wel altijd een goed inzicht willen in hun cijfers, maar niet zelf willen boekhouden. Door onze handige tools heb jij altijd een helder en overzichtelijk in beeld hoe je er voor staat. Hoe je omzet en resultaat zich ontwikkeld. Wat je aan vorderingen en schulden open hebt staan. Wat je actuele banksaldo is. Alles in één overzichtelijk dashboard. Dat wil jij toch ook?

  • Je administratie altijd actueel en bijgewerkt

  • Volledig digitaal werken, maar toch een vaste contactpersoon

  • Inzicht in je cijfers via je online overzichtelijke dashboard

  • Je administratie verzorgd voor een vaste abonnementsprijs per maand

INTERESSE IN ONZE ONLINE DIENSTVERLENING

Wil jij ook altijd online inzicht in je actuele cijfers? Wij kunnen natuurlijk makkelijk zeggen dat ons systeem zo eenvoudig werkt, en zoveel inzicht geeft, maar we laten je dat ook graag zelf zien. Neem daarom eens, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We laten je graag de voordelen zien.