INKOMSTENBELASTING ONDERNEMERS

AANGIFTE INKOMSTENBELASTING ONDERNEMERS EEN FLUITJE VAN EEN CENT?

De belastingdienst doet het  voorkomen, met semi-grappige reclamespotjes op TV, dat de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers en particulieren niets meer voorstelt. Maar het invullen van het aangiftebiljet is voor veel mensen vaak vaak een brug te ver. Voor ouderen, maar zeker ook voor veel jongeren. Je doet het niet vaak, je weet niet zeker of je het wel goed doet, of je geen voordeeltjes laat liggen. Kortom, je zoekt als ondernemer of particulier hulp bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.

Dan ben je bij de adviseurs van Stelvio aan het juiste adres. Wij kennen de regels, kunnen deze interpreteren en dienen dus een correcte aangifte in. Uiteraard met een optimaal resultaat, want teveel belasting betalen wil tenslotte niemand. 

Wij kennen de persoonlijke situatie van onze klanten, en kijken dus ook verder dan de aangifte alleen. Als wij mogelijke voordelen zien, of voordelen zien op de lange termijn, zullen wij dat zeker aankaarten. Eigenlijk kijken we naar je totale financiële plaatje, als fiscaal en financieel professionals. 

Stelvio verzorgt inkomstenbelasting voor ondernemers.

De aangifte inkomstenbelasting ondernemers en particulieren tijdig en kundig verzorgd door onze ervaren adviseurs.

 

Roy-Marcel-kantoor-RSF6605
Inzicht in inkomstenbelasting ondernemers.

OOK JOUW AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

Waarbij je twijfelt over de juistheid en volledigheid, en of je er wel uithaalt wat er in zit,

is bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

WAAROM AANGIFTE INKOMSTENBELASTING ONDERNEMERS LATEN REGELEN DOOR STELVIO?

De belastingdienst gaat er prat op: de aangifte wordt grotendeels voor-ingevuld en staat kant en klaar online. Het enige dat jij hoeft te doen, is inloggen en de aangifte ondertekenen en verzenden naar de belastingdienst. Door de aangifte te ondertekenen verklaar je je akkoord met de inhoud van die aangifte en word je er ook verantwoordelijk voor. Maar weet je wat je indient, waar je voor tekent? Staat alles op de goede plek? Laat je geen aftrekposten en voordelen liggen? Wanneer je twijfelt over je aangifte, neem dan contact met ons op. Wij verzorgen de aangifte graag voor je. Dat geeft rust.

 • Deskundig

  Stelvio Belastingadviseurs is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Wij zijn dus deskundig adviseurs, kennen de regels en halen er uit wat er in zit.

 • Benutten van aftrekposten

  Weet je niet precies waar je de rente in aftrek moet brengen? Twijfel je over aftrekposten als scholings- en ziektekosten? Wij weten waar de grenzen liggen, of juist extra mogelijkheden zitten.

 • Vertrouwd

  On kantoor heeft een goede naam bij de belastingdienst vanwege onze deskundigheid. De kans op vragen over je aangifte van ons kantoor wordt dus ook een stuk kleiner. 

 • Betrouwbaar

  Uiteraard zijn je persoonlijke en financiële gegevens bij ons in vertrouwde handen. 

INTERESSE IN ONZE DIENSTVERLENING

Hik jij als ondernemer ook aan tegen je aangifte inkomstenbelasting? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag zien hoe wij werken en wat we voor jou kunnen betekenen.