24/7 INZICHT IN MIJN FINANCIËN GEEFT ME RUST

Impuls-Podotherapie-RSF2814

"Vanaf de start van de praktijk is Marcel mijn vaste adviseur. Een goede klik!"

ONDERNEMEN VANUIT MIJN PASSIE 

Half 2017 heb ik de praktijk opgericht. Naast de HBO-Bachelor Podotherapie opleiding heb ik tevens de Post-HBO Sportpodotherapie opleiding met goed resultaat afgerond. Met veel plezier werk ik momenteel in Son en Vught. Ik begeleid mensen met als doel dat zij zo optimaal mogelijk kunnen bewegen. In beide praktijken is er sprake van een zeer intensieve samenwerking met andere disciplines waardoor er snel en goed geschakeld kan worden. Tevens ben ik verbonden aan atletiekvereniging Prins Hendrik in Vught. Eenmaal per maand houd ik hier een inloop spreekuur voor de leden.

"Via het Yuki dashboard heb ik goed inzicht in mijn financiële cijfers."

Mijn specialiteiten zijn biomechanisch inzicht en ik voer ook zeer regelmatig second opinions uit. Daarnaast ben ik buiten de praktijken actief in het werkveld. Ik geef regelmatig presentaties aan collega’s of sporters en ik publiceer daarnaast ook vaak in (vak)bladen en op online platforms. Ik ben zelf een fanatiek sporter en weet daardoor hoe frustrerend het kan zijn om geblesseerd te zijn. In mijn jeugd heb ik op hoog niveau als keeper gehockeyd en sinds jaren ben ik actief met mountainbiken als amateur. Jaarlijks rijd ik marathons in binnen- en buitenland. Ook doe ik graag aan hardlopen, (berg)wandelen, yoga en skiën.

DE YUKI BOEKHOUDSOFTWARE VAN STELVIO GEEFT ME 100% INZICHT

Met zoveel hobby's heb ik 's avonds geen zin om veel tijd met mijn administratie kwijt te zijn. Vanaf de start van de praktijk lever ik mijn administratie volledig digitaal aan in de Yuki boekhoudsoftware. Deze zit helemaal in de 'cloud', in een vertrouwde omgeving, dus ik heb altijd en overal toegang tot deze informatie. Ik zou nu niet anders meer willen, want Yuki geeft me 24/7 inzicht in mijn cijfers en resultaatontwikkeling.

Ik haal alle relevante informatie uit het overzichtelijke dashboard waar alles op een fijne, grafische manier wordt getoond. Hierdoor worden voor mij complexe zaken in een oogopslag overzichtelijk en duidelijk gepresenteerd.

Ik zie Marcel, mijn vaste adviseur bij Stelvio, daarom ook echt als een sparringpartner. Hij heeft me vanaf het begin deskundig begeleid en kent mijn praktijk financieel van A tot Z. Inhoudelijke vragen over de administratie worden via het Yuki platform snel opgelost en verwerkt. Stelvio werkt op een moderne manier, en ik heb daarom nooit spijt gehad van mijn stap tot zelfstandige en mijn keuze voor Stelvio en Yuki!

"Door de digitalisering houd ik tijd over om te sporten. Zo blijf ik in balans!"

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR STELVIO

 • Stelvio_picto_Doelgericht kopie

  DOELGERICHT

  Met mijn Stelvio adviseur heb ik doelen gesteld, en met het Yuki dashboard kan ik deze monitoren en halen!

 • Stelvio_picto_Betrokken kopie

  BETROKKEN

  Mijn adviseur attendeert me op openstaande vorderingen en ontbrekende facturen. Zo blijft mijn administratie altijd actueel en volledig.

 • Stelvio_picto_Persoonlijk kopie

  PERSOONLIJK

  Ik heb alle vertrouwen in mijn adviseur, hij kent mijn financiële en persoonlijke situatie door en door.

 • Stelvio_picto_Duurzaam kopie

  DUURZAAM

  Ik lever mijn administratie 100% digitaal aan, geen verspilling van papier dus.

 • Stelvio_picto_Inzicht kopie

  INZICHT

  Met het Yuki dashboard houd ik financieel het overzicht.

WIL JIJ OOK VOLLEDIG DIGITAAL WERKEN EN ALTIJD INZICHT IN JE CIJFERS?

Ben jij die ambitieuze ondernemer die graag meer inzicht wil in het financiële reilen en zeilen van zijn of haar onderneming? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag zien hoe wij werken en hoe we de tijd die je administratie je kost kunnen verminderen en je 24/7 inzicht kunnen geven in je cijfers.