MARCEL VAN BOXTEL

"Doelen stellen en er helemaal voor gaan, dat doe ik als sporter én ondernemer voor 100%"

Ik woon samen met Saskia, samen hebben we 5 kinderen. Ik 3, zij 2. Het kan dus gezellig druk zijn thuis, maar ook heerlijk rustig.

Ik ben een fanatiek hardloper, loop wedstrijden maar mijn hart ligt bij de marathon. Het is steeds weer een avontuur van drie maanden specifieke marathonvoorbereiding. De omvang van de trainingen neemt wekelijks toe. Het is de kunst om goed voorbereid maar toch fris aan de start te staan.

Het lopen van een marathon vind ik te vergelijken met ondernemen: het zijn eerlijke disciplines. Als je doelen stelt, en er voor gaat, samen met je team, krijg je ook resultaat terug. Maar zonder toewijding, zonder overtuiging, zonder er energie in te stoppen, zal de marathon je slopen en kom je de man met de hamer tegen. Of, voor ondernemers, dan wordt het vaak een verhaal van net niet.

Het is voor mij de uitdaging om ondernemers te begeleiden en te sturen. Ik houd van een persoonlijk contact met mijn relaties, dat schept een wederzijdse band. Ik vind dat nodig in mijn functie: ondernemers leggen vaak al hun financiële zaken bij me neer. Dat doe je niet bij iedereen, dat realiseer ik me. Dan moet er wel een wederzijdse vertrouwensband zijn.

Daarom haal ik er graag alles uit. In mijn persoonlijke leven, als ondernemer, maar ook als adviseur voor mijn relaties. Dat is mijn persoonlijke drijfveer!

Wil jij er ook voor gaan? Neem dan gerust contact met me op, ik drink graag een keer koffie (of sportdrank) met je!

Marcel van Boxtel

Vennoot/eigenaar
mvanboxtel@stelvioadvies.nl

Marcel-vierkant

MIJN MISSIE

Van nature help ik graag mensen. Ik sta graag naast mijn relaties, ondernemers, om samen te kijken waar ik kan ontzorgen. Maar ook kijken waar ze heen willen. Het is mijn drijfveer om samen met ons fijne team te kijken hoe we die doelen ook kunnen bereiken. Dat doen we door processen te verbeteren, inzicht en reflectie te geven in cijfers en zichzelf, en op langere termijn te streven naar het hoogste resultaat.