Noodmaatregelen coronavirus voor werkgevers en ondernemers

Corona virus

Sinds vorige week heeft Nederland te maken met een nieuwe werkelijkheid. Grote delen van het land, ons sociaal leven en de bedrijvigheid liggen stil door het coronavirus. Het kabinet heeft maatregelen genomen die hard ingrijpen op ons allen, maar zeker ook op ondernemers. Bedrijven hebben door de uitbraak van het coronavirus verplicht hun deuren moeten sluiten. Werknemers worden onzeker en vragen zich af of ze straks nog werk hebben.

Op 17 maart zijn daarom extra stimuleringsmaatregelen afgekondigd om werkgevers en ondernemers te ondersteunen en tegemoet te komen. Lees hier de Kamerbrief over economische maatregelen met betrekking tot het coronavirus. In dit document staat het hele noodpakket aan maatregelen met betrekking tot banen en economie.

Corona virus

Wij verwijzen je verder graag naar de website van de rijksoverheid waar de maatregelen kort staan toegelicht. Daaronder staan diverse vragen en antwoorden staan die zijn toegespitst op ondernemers.

Ook op de website van de Kamer van Koophandel vind je veel informatie over de regelingen in verband met het coronavirus. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen om je vragen te bespreken.