ROY VERHOEVEN

"Ondernemen is topsport! Sterk team, focus, discipline, doelen en uithoudingsvermogen zijn nodig!"

Sinds juli 1999 ben ik werkzaam in de belasting- en accountancy branche. Ik ben begonnen bij een middelgroot regionaal kantoor. Eerst als assistent-accountant en later als teamleider. In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar Verbruggen Administratie- en belastingadvies bureau B.V. Niet veel later ben ik afgestudeerd als Register Belastingadviseur en toegetreden als vennoot. Inmiddels is het kantoor in een nieuw jasje gestoken en sluit het nog beter aan bij wie we zijn en wat we willen uitdragen. Namelijk, de uitdaging zien van het ondernemen en bij elke klant voor de maximale prestatie gaan. Kortom, topsport bedrijven met onze passie en kennis!

Onze nieuwe bedrijfsnaam “Stelvio” is dan ook niet geheel toevallig gekozen. Deze Noord Italiaanse Alpenberg is een heuse uitdaging met al zijn haarspeldbochten die genomen dienen te worden voordat de top bereikt wordt. Ook in ons vak dienen we heel wat haarspeldbochten te overwinnen voordat ons doel bereiken! Wij proberen onze doelen te realiseren middels een proactieve en persoonlijke benadering met gevoel voor professioneel ondernemen. Wij proberen als betrouwbare sparringpartner antwoorden te geven op alle vlakken van het ondernemerschap.

De dynamiek van de werkzaamheden en regelgeving houden het vak spannend. Iedere vraag- en probleemstelling is anders, maar onze ervaring, netwerk en topsportmentaliteit zorgt ervoor dat er altijd weer een antwoord komt!

Wij proberen vertrouwensbanden op te bouwen met onze cliënten. Hierdoor ontstaat er een prachtige wisselwerking in de samenwerking. Waardoor er sneller op maat gemaakte adviezen worden gegeven. Doordat we dicht bij onze klanten staan kunnen we vaak pro-actief reageren op veranderende situaties en regelgeving.
Wij gaan graag met u de uitdaging aan!

 

Roy Verhoeven

Vennoot/eigenaar
rverhoeven@stelvioadvies.nl

Roy-verhoeven

MIJN MISSIE

Ik probeer mijn doelen te realiseren middels een proactieve en persoonlijke benadering met gevoel voor ondernemen. Ik streef er naar als betrouwbare sparringpartner om onze cliënten antwoorden te geven op alle vlakken van het ondernemerschap.