WAKKER ARCHITECTEN - VERRASSEND EN CREATIEF

Wakker-Architecten-RSF2857

"Met Yuki en de cloudoplossingen van Stelvio houd ik altijd grip op mijn cijfers."

MET DE NEUS OP DE FEITEN

Ons bureau is gevestigd in Vught, op het terrein van Fort Isabella. Wij werken voor particulieren en ondernemers, maar daarnaast ook voor gemeente en overheid. WakkerArchitecten is een enthousiast en creatief team, maar ik ben alleen begonnen. Ik ben nu ruim 10 jaar klant bij Marcel van Boxtel. Ik ben met hem mee 'verhuisd' naar Stelvio.

"Tijdens de bouwcrisis had ik inzicht in mijn actuele cijfers echt nodig om mijn hoofd boven water te houden."

Marcel heeft me begeleid toen de bouwcrisis opstak. We hebben mijn onderneming toen omgezet van een BV-vorm, terug naar een eenmanszaak. Alle zeilen moesten worden bijgezet om het bedrijf draaiende te houden, Projecten gingen niet door, of werden uitgesteld, en mijn beroepsgroep zit vooraan in alle bouwprocessen dus wij hadden hier ook het eerste last van. In die tijd heb ik erg veel geleerd: over het ondernemen, maar ook over mezelf. Daarom kijk ik er achteraf ook trots en met een positief gevoel op terug. In die periode heb ik me ook echt gerealiseerd dat betrouwbare en actuele data echt nodig zijn om goed te kunnen sturen.

WAKKER IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Inmiddels staat ons bureau goed op de kaart. Ooit alleen begonnen, nu bestaat WakkerArchitecten uit een aantal architecten en technisch ontwerpers en werken we als een enthousiast en creatief team. Onze naam is gevestigd en we hebben al vele mooie projecten afgerond. Ik blijf ondernemer, en die les van jaren geleden ben ik nog niet vergeten. Dus toen Marcel in 2016 vroeg of ik met Yuki wilde gaan werken, ben ik meteen overgestapt.

Sindsdien werken we samen in de administratie. Ik lever aan, bij Stelvio wordt alles tijdig verwerkt. Zo houd ik mijn hoofd vrij, kost mijn administratie me weinig tijd, en kan ik doen waar mijn hart ligt. Schetsen, ontwerpen, creëren. Of 'kleuren', zoals Marcel het altijd gekscherend noemt.

Ik kijk, samen met mijn team, met vertrouwen naar de toekomst. Er zullen altijd betere en mindere jaren zijn, maar door mijn ervaringen uit het verleden weet ik dat we deze het hoofd kunnen bieden.

Ondernemen houd me fris en Wakker!

"Omdat mijn administratie me nu weinig tijd kost, kan ik doen waar ik goed in ben en waar mijn hart ligt."

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR STELVIO

 • Stelvio_picto_Doelgericht kopie

  DOELGERICHT

  In drukke tijden schiet de administratie er wel eens bij in. Stelvio houd me scherp om toch aan te blijven leveren, zodat ik altijd weet hoe Wakker er voor staat.

 • Stelvio_picto_Betrokken kopie

  BETROKKEN

  In tijden dat het nodig was stond mijn adviseur naast me.

 • Stelvio_picto_Persoonlijk kopie

  PERSOONLIJK

  Mijn adviseur kent me en weet wat er speelt.

 • Stelvio_picto_Duurzaam kopie

  DUURZAAM

  Duurzaamheid is in onze branche een hot item, Stelvio streeft naar een lange en duurzame relatie.

 • Stelvio_picto_Inzicht kopie

  INZICHT

  Ik ben visueel ingesteld dus de handige dashboards zijn voor mij ideaal!

WIL JIJ OOK VOLLEDIG DIGITAAL WERKEN EN ALTIJD INZICHT IN JE CIJFERS?

Ben jij die ambitieuze ondernemer die graag meer inzicht wil in het financiële reilen en zeilen van zijn of haar onderneming? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag zien hoe wij werken en hoe we de tijd die je administratie je kost kunnen verminderen en je 24/7 inzicht kunnen geven in je cijfers.